Сьогодні ми дамо декілька порад як правильно їсти суші.
1. Перевертайте суші на бік, перш ніж брати їх паличками, так одна паличка триматиме рибу, а інша - рис, а Ви зможете зберегти рол у цілості та безпеці. Вмочуючи суші або роли в соєвий соус, робіть це тільки «рибною» стороною, щоб смак вийде ще більш насиченим.
2. Не всі вміють їсти суші паличками, а їсти вилкою дуже незручно, тому є роли або суші можна просто руками.
3. Соєвий соус надає сушам більш насичений, соковитий смак, опускайте в соус тільки верхню («рибну») частину ролів або суші.
4. Замість того, щоб просочувати кожен рол імбиром, покладіть на кожен рол по шматочку, заздалегідь вмочивши його в соусі. А гострий васабі відмінно поєднується зі смаком сирої риби та чинить антибактеріальну дію.